Tietosuojaseloste

Keitä olemme

Tattoo Parlour Art Collective
Art à la Anna, 2408690-2, puh. 045 255 6725, anna@artcollective.fi
Art Elysior, 2555580-3, puh. 040 930 3536, heini@artcollective.fi
Verkkosivustomme osoite on: https://www.artcollective.fi.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Asiakassuhteen solmimiseksi asiakkaan on täytettävä asiakastietolomake. Kerättäviä tietoja ovat: henkilön etu- ja sukunimi, syntymäaika/ikä, sähköpostiosoite, puhelinnumero, postiosoite ja tiedot tilatusta/tehdystä työstä.
Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus: asiakastietojen ja -suhteiden ylläpito, sekä asiakkaiden tilausten ja tatuointitöiden käsittely ja arkistointi.
Tietoja voidaan käyttää myös kohdennetun sisällön ja mainonnan tuottamiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin.

Liiketilassamme on tallentava kameravalvonta.
Valvontakameramme tallentaa sekä videokuvaa, että ääntä sen tunnistimien aktivoituessa.
Valvontakamera on tilassa vain ja ainoastaan mahdollisia varkauksia ja muita rikoksia varten ja niiden ehkäisemiseksi, eikä sitä tai sen tallentamaa videokuvaa ja ääntä käytetä mihinkään muihin tarkoituksiin.

Kenelle jaamme tietosi

Asiakkaan asiakastietolomakkeelle täyttämiä tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille muutoin kuin viranomaisen määräyksestä. Alaikäisten asiakkaiden tiedot voidaan luovuttaa asiakkaan huoltajille.

Valvontakameran tallenteita ei käytetä muuhun, kuin mahdollisten rikosten tai sen kaltaisten tapahtumien selvittämiseen, eikä niitä koskaan julkaista missään.

Kuinka kauan ja miten säilytämme tietoa

Asiakastietolomakkeet ja asiakkaan tiedot ovat luottamuksellisia. Asiakastietolomakkeet säilytetään manuaalisina versioina lukitussa kaapissa. Asiakkailta kerätään vain asiakassuhteen solmimista edellyttävä minimimäärä tietoa.
Asiakastietolomakkeita säilytetään enintään viisi vuotta, jonka jälkeen asiakastietolomakkeet tuhotaan asianmukaisesti silputtuna hävittäen.

Valvontakameramme tallentama videokuva (sisältäen äänen) säilyy 30 vuorokautta kameran valmistajan Arlo:n pilvipalvelimella, josta se poistetaan automaattisesti tämän ajan kuluttua.
Tallenteita ladataan palvelimelta ulos ainoastaan mikäli valvontakamera tallentaa tiloissamme tapahtuvan rikoksen tai siihen verrattavan tapahtuman, joka vaatii lisäselvitystä ja esim. materiaalin toimittamista viranomaisille.

Lisätietoja Arlo:n pilvipalvelusta ja yrityksestä löydät täältä.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Asiakkaalla on oikeus tarkastaa häntä koskevat tallennetut tiedot ja vaatia virheellisten tietojen korjaamista. Asiakkaalla on oikeus vaatia asiakastietolomakkeelle tallennettujen tietojensa tuhoamista kolmen vuoden kuluttua tilatun työn valmistumisesta. Pyynnön tietojen tarkastuksesta/korjaamisesta/tuhoamisesta voi tehdä liikkeellä paikanpäällä.

Valvontakameran tallentamat tiedostot poistetaan automaattisesti 30 vuorokauden kuluttua, ellei niitä ole tarve ladata palvelimelta esimerkiksi mahdollisen rikoksen selvittämiseksi ja materiaalin toimittamiseksi viranomaisille. Viranomaiset käsittelevät materiaalia heidän standardiensa mukaisesti.

Lisätiedot

Asiakkaalla on oikeus kieltää tai peruuttaa häntä koskevien tietojen käyttö suoramarkkinoinnissa ja etämyynnissä, sekä markkina- ja mielipidetutkimuksissa.

Miten toimimme tietomurron tapahtuessa

Asiakkaiden tietoihin kohdistuvana uhkana voidaan pitää sähköpostin tietomurtoa tai liikkeen tiloihin kohdistuvaa murtoa ja tietojen varastamista. Murron tapahtuessa asiasta tehdään rikosilmoitus ja tapahtumasta tiedotetaan yritysten netti- ja sosiaalisenmedian sivuilla.

Valvontakameran tallentamien tietojen kohdalla murto koskisi Arlo:n pilvipalvelimiin kohdistuvaa murtoa, josta Arlo tiedottaisi kaikkia asiakkaitaan asian heitä koskiessa ja tätä myöden me heidän asiakkainaan tiedottaisimme asiasta niitä omia asiakkaitamme, joita tietomurto koskisi.

Keksit

Mikäli asiakas käyttää yhteydenottolomaketta tai sähköistä ajanvarausta, hän hyväksyy, että hänen nimensä, puhelinnumeronsa ja sähköpostinsa tallennetaan sivun kekseihin. Tämä mahdollistaa ja nopeuttaa sivuston käyttöä.