Heini

Olen Riihimäellä ja Hyvinkäällä toimiva taiteilija ja tatuointiartisti. Tatuointityön ja oman taiteilun lisäksi olen tällä hetkellä myös amk-opiskelija.

Tatuointeja tehdessä olen vahvimmillani mustavalkoisten kuvien parissa ja lempiaiheitani ovat pelit, elokuvat, luonto sekä eläimet.

Omaa taidetta tehdessäni käytän menetelminäni enimmäkseen taidegrafiikan
ja piirtämisen eri tekniikoita, joskus saatan tarttua myös siveltimeen. Intohimoni ovat metalligrafiikan syväpainomenetelmissä ja hiilellä piirtämisessä.

Alla olevalla lomakkeella voit lähettää minulle tatuointiajanvarausta koskevan viestisi tai muun taiteeseen liittyvän kyselyn. Kuvia tekemistäni töistä löydät sivun lopusta.

Teen tatuointeja sopimuksen mukaan arkisin klo 10-17 välisenä aikana.
Puhelimitse minut tavoittaa paikalla ollessani samojen kellonaikojen puitteissa numerosta 0409303536 ja sähköpostitse alla olevalla lomakkeella tai suoraan osoitteesta: heini@artcollective.fi


HUOM! Täytän kalenteria tällä hetkellä aina pariksi kuukaudeksi kerrallaan ja avaan uusia aikoja n. kahden kuukauden välein. Jos haluat varata minulle ajan, laita viesti ja jää odottelemaan vastausta ja vapautuvia aikoja. Puran sähköposteja tällä hetkellä n. kerran viikossa saapumisjärjestyksessä, joten odota rauhassa vastausta.

Yritä selittää ideasi mahdollisimman tyhjentävästi. Luemme ja vastaamme sähköpostiviesteihin 1-2krt viikossa. Puramme viestit järjestyksessä ja vastaamme viestiisi mahdollisimman pian! Saat vastausviestissä aika ehdotuksia ja tarkentavia kysymyksiä ideastasi. Mikäli tatuointiasi varten varataan aika, saat varausmaksun maksulinkin sähköpostitse. Varausmaksu tulee maksaa viikon kuluessa linkin lähettämisestä. Varattu aika vahvistuu vasta kun varausmaksu on maksettu. Mikäli varausmaksua ei ole suoritettu viikon kuluessa, varattu aika raukeaa ja sitä tarjotaan eteenpäin.

Voit lähettää lomakkeella myös referenssikuvia, yhden tiedoston maksimi koko on 5mb. Voit laittaa kuvia myös linkkinä.

Tatuointiajanvaraus on aina sitova, eikä varausmaksua palauteta ajan peruuntuessa asiakkaan toimesta. Varausmaksun palautus on mahdollista ainoastaan, mikäli tatuointiaika peruuntuu tatuoijan toimesta ja hän on estynyt tarjoamaan korvaavaa aikaa. Muussa tapauksessa varausmaksua ei palauteta.
Tatuointiaikaa voidaan siirtää varausmaksua menettämättä, mikäli se tehdään hyvissä ajoin, mielellään viikkoa ennen varattua aikaa.

Lisätietoja tietojesi keräämisestä ja käsittelystä löydät täältä.

Yhteydenottolomake

  Olen täyttänyt 18-vuotta
  Ymmärrän, että nimi-, syntymäaika-, puhelinnumero-, sähköposti- ja osoitetietojani käsitellään ja tallennetaan yhteydenoton ja ajanvarauksen yhteydessä.

  Tällainen kuva taiteilitiin tälle päivää vapautuneella peruutusajalla. Olipa kiva prokkis! 😊

#pikkumyy #muumit #luontotatuointi #muumitatuointi #mustavalkoinen #mustaharmaa #artelysior #artcollective #tpartcollective #hyvinkää #jussintori #jussintorihyvinkää #tatuointi #tatuoinnit
  Merenneito
#merenneito #tatuointi #artelysior #artcollective #hyvinkää #tpartcollective #merenneitotatuointi
  Koitetaan tässä pikkuhiljaa ripustella töitä liikkeeseen esille, niin saatte muutkin niitä halutessanne ihmetellä.

Tämä taidegrafiikan teos on nimeltään Huoleton ja se valmistui 2018. Se on toteutettu etsauksen ja akvatintan menetelmin.

#printmaking #artelysior #intaglio #etching #aquatint #printmaker #taidegrafiikka #grafiikanvedos #etsaus #akvatinta
  Jouluruusu, 2022
Mezzotinto

#mezzotint #intaglio #printmaking #printmaker #artelysior #blackandwhiteart
  #masteryoda #tattoo #artelysior #tpartcollective #hyvinkää #jussintori #yoda #starwarstattoo #starwars #yodatattoo #tatuointi #tatuoinnit #artcollective #jussintorihyvinkää
  Rauharanta, -24
Hiilipiirros

Jatkossa täällä tulee näkymään monipuolisemmin kaikenlaista mun tekemää taidetta. 🌿

#charcoaldrawing #charcoalart #blackpaper #blackpaperart #blackpaperdrawing #hiilipiirros #lapsuusmuistot #lapsuudenmaisemat #järvimaisema #lakeview
  Meillä on (taas) synttärit!
Iso kiitos kaikille meidän asiakkaillemme 5 vuodesta!

Juhlan kunniaksi luvassa siis pieni synttärispektaakkeli; kommentoi tähän julkaisuun ja kerro parhain tatuointi-ideasi jonka haluaisit toteutettavan!

Me valitaan @art.a.la.anna :n kanssa parhaat ideat ja heitetään taas erä kivi-sakset-paperia. 

Voittajat saa yhden ilmaisen tatuointipäivän (jos ideasi toteuttamiseen menee useampi päivä, loput päivät veloitetaan normaalisti). 

Voitetut sessarit tulee toteuttaa tämän vuoden aikana ja sinun tulee olla täysi-ikäinen.

Voittajat valitaan 8.2.2023! 🥳

#synttärit #tattooparlour #artcollective #Hyvinkää
#tb #memorylane