Heinin galleria & ajanvaraus


Tällä lomakkeella voit lähettää minulle tatuointiajanvarausta koskevan viestisi.
Kuvia tekemistäni töistä löydät sivun lopusta.

Teen tatuointeja sopimuksen mukaan arkisin klo 10-17 välisenä aikana.
Puhelimitse minut tavoittaa paikalla ollessani samojen kellonaikojen puitteissa numerosta 0409303536 ja sähköpostitse alla olevalla lomakkeella tai suoraan osoitteesta: heini@artcollective.fi


HUOM! Täytän kalenteria tällä hetkellä aina pariksi kuukaudeksi kerrallaan ja avaan uusia aikoja n. kahden kuukauden välein. Jos haluat varata minulle ajan, laita viesti ja jää odottelemaan vastausta ja vapautuvia aikoja. Puran sähköposteja tällä hetkellä n. kerran viikossa saapumisjärjestyksessä, joten odota rauhassa vastausta.

Yritä selittää ideasi mahdollisimman tyhjentävästi. Luemme ja vastaamme sähköpostiviesteihin 1-2krt viikossa. Puramme viestit järjestyksessä ja vastaamme viestiisi mahdollisimman pian! Saat vastausviestissä aika ehdotuksia ja tarkentavia kysymyksiä ideastasi. Mikäli tatuointiasi varten varataan aika, saat varausmaksun maksulinkin sähköpostitse. Varausmaksu tulee maksaa viikon kuluessa linkin lähettämisestä. Varattu aika vahvistuu vasta kun varausmaksu on maksettu. Mikäli varausmaksua ei ole suoritettu viikon kuluessa, varattu aika raukeaa ja sitä tarjotaan eteenpäin.

Voit lähettää lomakkeella myös referenssikuvia, yhden tiedoston maksimi koko on 5mb. Voit laittaa kuvia myös linkkinä.

Tatuointiajanvaraus on aina sitova, eikä varausmaksua palauteta ajan peruuntuessa asiakkaan toimesta. Varausmaksun palautus on mahdollista ainoastaan, mikäli tatuointiaika peruuntuu tatuoijan toimesta ja hän on estynyt tarjoamaan korvaavaa aikaa. Muussa tapauksessa varausmaksua ei palauteta.
Tatuointiaikaa voidaan siirtää varausmaksua menettämättä, mikäli se tehdään hyvissä ajoin, mielellään viikkoa ennen varattua aikaa.

Lisätietoja tietojesi keräämisestä ja käsittelystä löydät täältä.

  Olen täyttänyt 18-vuotta
  En ole päihdyttävien aineiden vaikutuksen alainen aikaa varatessani, raskaana, eikä minulla ole tatuoinnin teettämistä estävää sairautta tai vammaa.
  Ymmärrän, että ajanvarauksen yhteydessä nimi-, syntymäaika-, puhelinnumero-, sähköposti- ja osoitetietoni tallennetaan ajanvarausta varten.

  Meillä on (taas) synttärit!
Iso kiitos kaikille meidän asiakkaillemme 5 vuodesta!

Juhlan kunniaksi luvassa siis pieni synttärispektaakkeli; kommentoi tähän julkaisuun ja kerro parhain tatuointi-ideasi jonka haluaisit toteutettavan!

Me valitaan @art.a.la.anna :n kanssa parhaat ideat ja heitetään taas erä kivi-sakset-paperia. 

Voittajat saa yhden ilmaisen tatuointipäivän (jos ideasi toteuttamiseen menee useampi päivä, loput päivät veloitetaan normaalisti). 

Voitetut sessarit tulee toteuttaa tämän vuoden aikana ja sinun tulee olla täysi-ikäinen.

Voittajat valitaan 8.2.2023! 🥳

#synttärit #tattooparlour #artcollective #Hyvinkää
#tb #memorylane
  Meillä on synttärit! Iso kiitos kaikille asiakkaillemme neljästä vuodesta! 🖤

Järjestämme juhlan kunniaksi perinteisen arvonnan; 
kommentoi tähän julkaisuun ja kerro parhain tatuointi-ideasi! Valitaan @art.a.la.anna kanssa parhaat ideat ja heitetään erä kivi-sakset-paperia. ✊️✌️✋️ Voittajat saa yhden ilmaisen tatuointipäivän (jos ideasi toteuttamiseen menee useampi päivä, loput päivät veloitetaan normaalisti)

Voittajat valitaan 8.2.2022! 🥳

#synttärit #hyvinkää #tpartcollective
#paskatphotoshopkuvat
  This error message is only visible to WordPress admins
  There has been a problem with your Instagram Feed.