Ajanvaraus – Anna

Tämän lomakkeen täyttämällä voit lähettää Annalle tatuointiajanvarausta koskevan viestisi.

Yritä selittää ideasi mahdollisimman tyhjentävästi. Vastaamme viestiisi mahdollisimman! Saat vastausviestissä ehdotuksia vapaiden aikojen suhteen ja mahdollisesti tarkentavia kysymyksiä ideastasi. Mikäli tatuointiasi varten varataan aika saat maksutiedot laskulla varausmaksun maksamista varten.

Voit lähettää lomakkeella myös referenssikuvia, yhden tiedoston maksimi koko on 5 megatavua. Voit halutessasi laittaa myös kuvia linkkinä.

Varattu aika vahvistuu vasta kun varausmaksu on maksettu. Mikäli varausmaksua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä, varattu aika raukeaa ja sitä tarjotaan eteenpäin.

Tatuointiajanvaraus on aina sitova, eikä varausmaksua palauteta ajan peruuntuessa asiakkaan toimesta. Varausmaksun palautus on mahdollista ainoastaan, mikäli tatuointiaika peruuntuu tatuoijan toimesta, eikä uutta aikaa saada sovittua. Muussa tapauksessa varausmaksua ei palauteta.
Tatuointiaikaa voidaan siirtää varausmaksua menettämättä, mikäli se tehdään hyvissä ajoin, mielellään ainakin viikkoa ennen aikaa.

Lisätietoja tietojesi keräämisestä ja käsittelystä löydät täältä.

    Olen täyttänyt 18-vuotta
    En ole päihdyttävien aineiden vaikutuksen alainen aikaa varatessani, raskaana, eikä minulla ole tatuoinnin teettämistä estävää sairautta tai vammaa.
    Ymmärrän, että ajanvarauksen yhteydessä nimi-, syntymäaika-, puhelinnumero-, sähköposti- ja osoitetietoni tallennetaan ajanvarausta varten.