Tatuoinnit


Olipa ideasi sitten valmis tai vasta kehitysasteella, suunnittelemme sinulle yksilöllisen tatuoinnin toiveidesi pohjalta ja toteutamme sen huolellisesti ja ammattitaidolla!

Teemme tatuointeja vain ajanvarauksella!

Ajanvaraus sähköpostitse:

Paras tapa varata tatuointiaikaa meiltä on sähköpostitse! Pääset kirjoittamaan toiveitasi artisteille alla olevista linkeistä:

Saat sähköpostitse varatun ajan varausmaksun maksutiedot tatuoijaltasi varausta tehtäessä.

Ajanvaraus liikkeellä:

Olemme auki arkisin sopimuksen mukaan, joten varmin tapa varata aikaa kasvotusten on sopia ajankohdasta etukäteen. Toki liikkeellä saa pyörähtää ilmoittamattakin. Yleensä hommissa ollaan arkipäivinä klo 11:sta eteenpäin. Paikanpäällä varattujen aikojen varausmaksu maksetaan heti varauksen yhteydessä.

Tatuoinnin kokonaishinta on aina tapauskohtainen ja määräytyy tatuoitavan kuvan ja siihen käytettävän ajan mukaan. Varausmaksu suoritetaan aina ajanvarauksen yhteydessä ja se sisältyy tatuoinnin kokonaishintaan. Varausmaksu on varatun ajan/aikojen pituudesta ja määrästä riippuen joko 50 tai 100 euroa. Tatuointiajanvaraus on aina sitova, eikä varausmaksua palauteta ajan peruuntuessa asiakkaan toimesta!
Varausmaksun palautus on mahdollista ainoastaan, mikäli tatuointiaika peruuntuu tatuoijan toimesta, eikä hän kykene tarjoamaan korvaavaa aikaa perutun tilalle. Muissa tapauksissa varausmaksua ei palauteta.

Tatuointiaikaa on mahdollista siirtää varausmaksua menettämättä, mikäli se tehdään hyvissä ajoin, mielellään viikkoa ennen varattua ajankohtaa, mutta vähintään kaksi päivää ennen varattua aikaa.

Saat tatuointisession päätteeksi mukaasi kirjalliset hoito-ohjeet.

Emme anna hinta-arvioita puhelimitse. Arvioita voidaan antaa paikanpäällä tai sähköpostitse, mutta tällöin tulee olla tiedossa mitä tehdään, millä tyylillä, minkä kokoisena ja minne. Hinta-arviot ovat aina suuntaa antavia!


Artistit:

Anna @art.a.la.anna

Pääsin työharjoitteluun Tattoo Heka-liikkeeseen vuonna 2006, jonka jälkeen jäin sinne oppitytöksi. Ensimmäisen tatuoinnin tein omaan nilkkaani vuonna 2007.

Opiskelin ensin iltataidekoulussa ja aloitin Hyvinkään taidekoulun kolme vuotta kestävät opinnot vuonna 2008, jolloin tutustuin myös Heiniin. Opiskelin siis taidekoulussa samaan aikaan toimiessani oppityttönä tatuointiliikkeessä. Taideopintojeni viimeisenä vuonna ryhdyin tekemään muutaman tatuoinnin viikossa.

Kun valmistuin taidekoulusta 2011 keväällä, minulla oli vuokratuolipaikka valmiina ja olen toiminut tatuoijana siitä lähtien täysipäiväisesti.

Loppuvuodesta 2017 tuli mieletön mahdollisuus yhteisiin työtiloihin pitkäaikaisen ystäväni kanssa, joten tilaisuuteen oli tartuttava.

Heini @artelysior

Taide on kulkenut aina elämässäni mukana ja vuonna 2008 pääsin sille tielle opiskelemaan. Hyvinkään taidekoulussa visiot omasta tekemisestäni vahvistuivat entisestään ja jatkoin opintoja vielä vuoden Lahden kansanopiston taidelinjalla, lähinnä itsenäisen työskentelyn parissa.

Oppi tatuointien parissa alkoi kesällä 2012 aloittaessani harjoittelijana omenArt Tattoo Studiossa Riihimäellä. Reilun vuoden harjoiteltuani siirryin vuokratuolille ja aloin toimia täysipäiväisenä yrittäjänä.

Sittemmin löimme hynttyyt yhteen ihanan Annan kanssa ja oppi jatkuu yhä!

Teen ja kartutan kokemustani mielelläni mahdollisimman monista eri tyylilajeista tatuoinneissa ja haluan haastaa itseäni jatkuvasti kehittyäkseni yhä paremmaksi!


Lahjakortit:

Molemmille artisteille on saatavana lahjakortteja sekä fyysisessä, että sähköisessä muodossa. Lahjakortit käyvät maksuvälineenä kunkin yrittäjän omiin tuotteisiin ja palveluihin ja ovat voimassa yhden vuoden niiden ostopäivästä. Lahjakorteilla ei ole palautusoikeutta, eikä niitä vaihdeta rahaksi.


Hyvä tietää:

 • Tulethan ottamaan tatuointia hyvin levänneenä ja syöneenä. Useampia tunteja vievään projektiin kannattaa napata myös jotain evästä mukaan, jotta verensokerit pysyvät tasapainossa, eikä nälkä tai huono olo pääse yllättämään.
 • Varaathan riittävästi rahaa tatuoinnin ottoa varten. Maksu tehdystä työstä suoritetaan aina heti paikanpäällä. Voit maksaa yleisimmillä pankkikorteilla tai käteisellä.
 • Ethän tule tatuoitavaksi kipeänä. Ilmoita sairastumisestasi mahdollisimman nopeasti, niin siirretään aikasi tuonnemmas.
 • Aikaa varatessa kannattaa ottaa huomioon, että tuoreen tatuoinnin kanssa ei saisi hikoilla, saunoa, uida tai harrastaa liian rankkaa liikuntaa (esim. juhlapyhät, lomamatkat ja kontaktilajit jne.).
 • Huolehdi että tatuoitava iho on puhdas, terve ja hyvässä kunnossa ennen tatuoinnin ottamista!
 • Alkoholin ja verta ohentavien lääkkeiden käyttöä tulisi välttää vuorokautta ennen tatuoinnin ottoa. Mikäli sinulla on pitkäaikainen sairaus/lääkitys, varmista sen vaikutus tatuoinnin ottoon lääkäriltäsi etukäteen!
 • Tule tatuoitavaksi vaatteissa joissa tunnet olosi mukavaksi ja joiden mahdollinen likaantuminen tatuointimusteesta ei haittaa.
 • Käyttämämme värit sopivat vegaaneille.

Rajoitukset:

 • Vältämme toisten töiden kopioimista. Referenssikuvia voidaan käyttää inspiraationa ja niiden avulla voi selventää millaisista elementeistä ja aiheista pitää. Ellei kyse ole flash art kuvasta, niin tatuointi suunnitellaan aina yksilöllisesti.
 • Tatuointeja ei tehdä päihtyneille, eikä raskaana oleville tai imettäville henkilöille.
 • Artistilla on oikeus kieltäytyä tatuoinnin teettämisestä, mikäli asiakkaalla on jokin tatuoinnin teettämisen estävä tai artistin terveyden vaarantava sairaus tai tatuoinnin teettämisen estävä vamma.
 • Artistilla on oikeus kieltäytyä tekemästä tatuointia alueille joita ei katso sopivaksi esim. intiimialueet.
 • Peitettävät kuvat asettavat usein uuden kuvan suhteen jonkin verran rajoituksia. Todella tummaa kuvaa ei välttämättä pysty peittämään haluamallasi tavalla ilman, että sitä vaalennetaan laserilla ensin. Aihe saattaa muutenkin rajautua hyvinkin paljon peitettävästä kuvasta riippuen.

Tatuointivärit

Käytämme vain tunnettuen ja luotettavien valmistajien värejä. Värien valmistajilta on saatavilla Material Safety Data Sheet (MSDS) – turvallisuusselvitykset.

Ostamme kaikki värimme ja tarvikkeemme Suomen suurimmalta ja luotettavimmalta tukulta: Nordic Tattoo Supplies.

Hygieniakäytännöistä

Käyttämämme neulat ovat aina kertakäyttöisiä ja avataan steriilistä yksittäispakkauksesta asiakkaan läsnäollessa. Käytön jälkeen neulat kerätään niille tarkoitettuun keräysastiaan, joka täytyttyään toimitetaan joko apteekkiin tai kiertokapulan toimipisteeseen hävitettäväksi.

Tatuoinnissa käytettäviä värejä varataan työtasolle kertakäyttökuppeihin kulloinkin tarvittava määrä. Käytetty väri ja kertakäyttökuppi hävitetään muiden kertakäyttöisten tarvikkeiden ja välineiden ohella, eikä niitä käytetä uudelleen.

Uudelleen käytettävät välineet (metalliset gripit, saippuapullot, koneet jne.) suojataan asianmukaisesti ja/tai pestään ja steriloidaan huolellisesti asianmukaisilla välineillä.

Työpisteiden kaikki pinnat ja tasot puhdistetaan ja desinfioidaan siihen tarkoitetuilla aineilla jokaista asiakasta varten.